Black standard and white miniature Schnauzer

Cesar Black Shine

Dobrodošli na web stranice "Cesar Black Shine"
uzgajivačnice srednjih crnih i patuljastih bijelih  šnaucera
na kojima vam želimo približiti dio našeg života sa ovim divnim psima
i pružiti vam informacije o našim psima i njihovim postignućima
IMAMO ŠTENCE detaljnije OVDJE

Pogledajte galeriju naših štenaca


Celebrty Cesar Black Shine hrvatska šampionka (HR-CH) & mužjak:Balu Bohemia Cardinal, Internacionalni šampion Klupski Prvak Češke, češki šampion (CZ-CH), šampion skandinavskih zemalja.

"Štenci su oštenjeni 13.4.2019. " Preuzimanje štenaca predviđa se za lipanj (june).2019.god.

Štenci se predaju sa pratećom dokumentacijom (dokumentacija Hrvatskog kinološkog saveza-rodovnica-pedigree, veterinarska knjižica/putovnica), obaveznim cjepivima, čipirani i očišćeni od parazita. Uz štenca dajemo poklon paket za prve dane prilagodbe psa na novi dom te upute za postupanje za vlasnike kojima je ovo prvi pas. 

Na dan preuzimanja štenca, pas će biti okupan i uređen (kompletan grooming) uz prisustvo novog vlasnika u šnaucer formi. 

Naši štenci su socijalizirani, odrastaju u kući uz 24,00 satni nadzor, upoznati su s igrom sa djecom uz našeg sina i kćer koji su za to zaduženi. Nakon primopredaje dostupni smo savjetima na upit kupaca oko prilagodbe na novi dom. Inzistiramo od kupca da posjeti naš dom radi potvrde garancije socijalizacije i kvalitete uzgoja štenca.

Posjetite nas u našoj uzgajivačnici Cesar Black Shine u Ivanić Gradu  i uvjerite se uz naše pse zašto izabrati "BAŠ"  (našeg) šnaucera.